Jump to content

[Giran] ArtOfFun (AOF) παιδομάζωμα


Emporakos

Recommended Posts

Γεια χαρά σε όλους, δυστυχώς το post για την clan που είχα κάνει δεν απέφερε τίποτα το ιδιαίτερο κι έτσι αποφάσισα να ξανακάνω ένα, αυτή τη φορά ελπίζω πιο κατατοπιστικό και χρήσιμο.

Είμαι αυτός εδώ ο τυπάς με τα γυαλάκια και χτίζω μια clan για όλους τους Έλληνες που δεν είναι τόσο pro ώστε να είναι σε cp κι άρα να έχουν βλέψεις για μεγάλες clan. 

Η clan μας θα είναι μια ομάδα randomάδων, το zerg της θα είναι στο level 100.000. Για τον λόγο αυτό θα δημιουργηθούν όσες υπο-clans χρειαστούν κι αυτό που θα τις ενώνει θα είναι η καλή καρδιά και το υπέροχο σήμα μας. 

Στην clan μπορεί να μπει οποιοσδήποτε αρκεί να έχει ένα σχετικά καλό activity και να συμπεριφέρεται με σεβασμό απέναντι σε άλλους, τόσο σε clan members, όσο και σε άκυρους. Για παράδειγμα, άτομο που του αρέσει να κατεβάζει χριστοπαναγίες χωρίς λόγω στο all, δεν υπάρχει λόγος να βρίσκεται στο clan μας. 

Όπως θα καταλάβατε προσεγγίζω τα ώριμα άτομα που θέλουν να χαρούν άλλα πράγματα του game όπως η συντροφιά και η επικοινωνία. Τα pvp είναι κάτι που εμένα, αν και μου αρέσουν, προσωπικά με ξενίζουν. Δεν έχω σκοπό να ανεβάσω μια clan και να'χω war όλο τον server. Αν ψάχνει κανείς κάτι τέτοιο, καλύτερα να μη μου στείλει κι εννοείται πως δεν υπάρχει κάτι εναντίον αυτών των ατόμων που πιθανώς να είναι και οι περισσότεροι έτσι. Εμείς απλά θέλουμε ένα πιο χαλαρό game.

Ο σκοπός της clan λοιπόν, είναι να φέρει σε επαφή άτομα μοναχικά και μικρές παρέες ώστε να αναπτυχθούν κάποιες σχέσεις. Θέλω πάνω απ'όλα ένα υγιές κι ευχάριστο community. 

Έτσι, οι διάφορες δράσεις της clan όπως για παράδειγμα το καθημερινό raid boss hunting και farming θα συντελέσουν ώστε να βοηθηθεί ο κόσμος για να αναπτυχθεί μέσα στο game.

Όσο για άλλες δραστηριότητες όπως τα pvp με wars και τα sieges όταν με το καλό ξεκινήσουν δεν μας απασχολούν προς το παρόν, θα δούμε τι θα κάνουμε ανάλογα με τον κόσμο μας.

Επίσης, χρησιμοποιούμε το Discord.

Όποιος από εσάς ενδιαφέρεται μπορεί να στείλει μήνυμα εδώ στο φόρουμ, να γράψει από κάτω οτιδήποτε ή ακόμη καλύτερα να στείλει μήνυμα στον χαρακτήρα μου MrEmporakos μέσα στο game.

Κάτι τελευταίο που θέλω να σας αναφέρω είναι ότι όλα αυτά θα αναμεταδίδονται live μιας και προσπαθώ να εισέλθω δυναμικά στο χώρο του live streaming... :P 

Ορίστε και το σχετικό κανάλι: https://www.twitch.tv/emporakos

Ευχαριστώ που διαθέσατε το χρόνο σας για να διαβάσετε αυτό το μήνυμα.

evyBkd3.png

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...