Jump to content
Fosh

l2.bin not responding

Recommended Posts

Fosh    0

after the patch im unable to log in. get to the character screen and do the pin and then loading screen freezes and i get a l2.bin not responding message. any help would be much appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Tontolon    2

Same problem here dude. I log in, get to the character screen and i can see the xigncod3 window open in the bottom right but nothing loads and just sits there. I've let it sit there for over 10 mins and nothing.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Fosh    0

yea same, i reinstalled, did file repair, flushed dns and some other stuff and nothing.

i need a nerd

Edited by Fosh

Share this post


Link to post
Share on other sites
Tontolon    2

Yea did that as well and no go. Thought maybe it was something on my end but I can log into BDO (Black Desert Online) just fine and it runs the same cheat engine.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Fosh    0

clannies say my character is logging into game while my screens frozen, i dont know if thats helpful 

Share this post


Link to post
Share on other sites
jaylenkills    2

hello my friend  acc was acting the same.when l2 opens dont close the little small window  ..log in 1st then close it.. that does the work ... 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Elevator    0

bump, seems to be an ongoing issue during certain times of the day for MANY users. Have 4 clan members with same exact issue, same exact time (server side?) since day before patch.

@Hime

@Juji

Edited by Elevator

Share this post


Link to post
Share on other sites
JoReX    0

 i have the same problem with xigncod3, i cant log in.. and few hours before i was playing. I have 2 notebooks in my home and the problem is only in one of those. I repair files and nothing happend, i don't know what else i can do

if anyone solve the problem please let me know what to do

Share this post


Link to post
Share on other sites
kyle    0

Also having a problem with the XIGNCODE3 update. I was able to login earlier, but now I can't log in at all. XIGNCODE3 says it error E0010001.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×