Jump to content
Wendego

Stuck on Xigncode and final splash screen

Recommended Posts

blondo    1

I was able to log till last  night but now im getting the same reported issue

ERROR DE XIGNCODE

Error - 2 (E0191009)

NO FUNCIONA!!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
blondo    1

 

 

I do not have an antivirus and the firewall is closed, it says error 0xE0191009 since last night when I wanted to open a second account when I closed the one I had open and I could not open it anymore
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
R4M1R0    8
22 hours ago, blondo said:

 

 

I do not have an antivirus and the firewall is closed, it says error 0xE0191009 since last night when I wanted to open a second account when I closed the one I had open and I could not open it anymore
 

It happens to me exactly the same

https://ibb.co/M9dYh0y
https://ibb.co/6Z8pC77

Share this post


Link to post
Share on other sites
Juano1    3

Hey same problem here XingCode! I guess BOTS are still playing wjile legits cant login. Good job Ncsoft, make L2 great again!

  • Haha 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
forcis    8

Guys i had the same issue today, i try reinstalling the game and it works out, now i can play again.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Tontolon    2

I lost nearly 2 full days of my runes and now they are expired. That is total bs, are we support to open a ticket about it?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kale    3
21 minutes ago, Caiodelsur said:

ERROR DE XIGNCODE

Error - 2 (E0191009)

I CAN T LOG IN

PLEASE FIX THAT

 

same error but i turned off my windows firewall and i could enter, however, i sent a mail with my "XIGNCODE.LOG" from my computer to support@wellbia.com 

THIS MAY HELP TO FIX THE PROBLEM

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Tontolon    2

No firewall here, and plenty of space and still cant log in. I'm going to send in a support ticket and see what happens. Losing 3 of the 7 days on my rune is complete and utter bs.

Share this post


Link to post
Share on other sites
TomasAngel    1
4 hours ago, Kale said:

same error but i turned off my windows firewall and i could enter, however, i sent a mail with my "XIGNCODE.LOG" from my computer to support@wellbia.com 

THIS MAY HELP TO FIX THE PROBLEM

 

I did the same but didn´t work.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Lavenge    0

Hi,

Try to delete the system folder and then give the file repair ... I had the same problem, I did this and I can play now ...

Share this post


Link to post
Share on other sites
R4M1R0    8

Apparently it solved my problem, reinstalling the whole game. For now I can enter without problems, but it is not safe, it is not known that can happen after

Edited by R4M1R0

Share this post


Link to post
Share on other sites
R4M1R0    8
4 hours ago, blondo said:

erase the game I returned it to isntalar still does not walk same error !!!!

As another way to isolate the cause of this, I would like to suggest updating the "XignCode" files by doing the steps below:

1.) Locate ":\Program Files (x86)\NCSOFT\Lineage II\System\XignCode "
2.) Rename "XignCode" folder into "XignCode.old" for backup.
3.) Run the game again.
This will force the client to update a new Xigncode files.

Share this post


Link to post
Share on other sites
blondo    1
3 hours ago, R4M1R0 said:

As another way to isolate the cause of this, I would like to suggest updating the "XignCode" files by doing the steps below:

1.) Locate ":\Program Files (x86)\NCSOFT\Lineage II\System\XignCode "
2.) Rename "XignCode" folder into "XignCode.old" for backup.
3.) Run the game again.
This will force the client to update a new Xigncode files.

 

I hope, but no, I'm still the same, thank you for trying to solve

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
TomasAngel    1
3 hours ago, R4M1R0 said:

As another way to isolate the cause of this, I would like to suggest updating the "XignCode" files by doing the steps below:

1.) Locate ":\Program Files (x86)\NCSOFT\Lineage II\System\XignCode "
2.) Rename "XignCode" folder into "XignCode.old" for backup.
3.) Run the game again.
This will force the client to update a new Xigncode files.

I did that too and didn´t work. The curious thing is that to download 16mMB of the XignCode folder took me a lot of time. Wellbia (wigncode server) has some type of block for a few of us.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Meruen    0

i cant log in game, same problem here,,,, I CANT LOG SINCE THE LAST MAINTENANCE , ,,,,............MY PRESTIGE PACK Y_Y

Share this post


Link to post
Share on other sites
Harukaze    2

What a fail! Bots are up and running, and the only UPDATE made for xincode is that now it blocks 3 years old legit process manager! xD   Crashing client if open it

  • Thanks 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
golemka    36
44 minutes ago, Harukaze said:

What a fail! Bots are up and running, and the only UPDATE made for xincode is that now it blocks 3 years old legit process manager! xD   Crashing client if open it

Remember gameguard blocking procmon and procexp too? Its a hacking tool. xD

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×