Jump to content
Sign in to follow this  
Sylwek

Game is unplayable now!

Recommended Posts

Shoppy    39

It's not on the Known Issue list, that's a good indication that it's not a priority.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Hydrogen    12
Posted (edited)

The latency is keep being huge and the lag makes the game really bad. This is the most annoying bug, everything works at half speed and people are losing their XP runes and consumables.  A good compensation after this latency fix, would be appreciated, especially for the people who lost precious time and money. Thank you :) 

Edited by Hydrogen

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kari0laki    9
23 hours ago, Juji said:

We are looking into the latency issues.

After server restart ppl could play for few hours normal... But today is the same crap as before restart. I hope you fix it fast, it's frustrating.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Snook    2

The Lag is back! same as it was yesterday!! plz try make an effort this time and fix it!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Cothilian    11

1000s of macro bots spamming the server with their macros. More being created every day for ppl to make adenas. Soon the only way to play the game is with macros.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dawe    41
Posted (edited)

Is it true that pressing Alt+H fixes the problem?

Edited by Dawe

Share this post


Link to post
Share on other sites
llLegolas    0

It is very sad but the way it is not to play, the game does not stabilize and it is complicated to do anything, what was supposed to be fun is becoming a storm.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Draecke    377
38 minutes ago, Dawe said:

Is it true that pressing Alt+H fixes the problem?

you believe trolls in l2 community discord ? also so easy to verify yourself isn't it ?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dawe    41

Yeah i try it when i get ingame... I been also thinking if smth like this is even possible, and maybe... The Client constantly exchanges requests with server (especially when autohunt is on), so maybe if theres a delay in the exchange chain, we will get delay.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Cillin    17
1 hour ago, Dawe said:

Is it true that pressing Alt+H fixes the problem?

ofc not lol

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×