Jump to content
Sign in to follow this  
Sylwek

Game is unplayable now!

Recommended Posts

Sylwek    1

Admins, cant you see that you broken the atk speed ?? There is mega lag in between hits, plz fix this asap before server become dead. Everyone is experiencing that, and as little ppl what was doing instances dont! Becouse to make kama with that atk speed it takes years!!!!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Draecke    377

in the mean time Support is in full denial mode that there is anything wrong.. so don't expect any fixes soon..

 

unknown.png

  • Haha 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kari0laki    9

I hope you didn't expect smth better than that... 

The only thing probably they would understand as problem and would try to fix ASAP, would be the occasion that l2 store didn't work.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Khelida    3

We done some testing in party, and all classes that use any sort of melee attacks are affected: tanks, iss, tyrr, othel etc.
Dont see any impact on wynn or feoh, but i might be wrong.
This totally cocks up the game. I cant barely finish K95 solo on my titan, bcuz basically he doesn't attack at all.
I cant solo on my tank either. In the current state the game is basically unplayable!

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Celty    0
38 minutes ago, Draecke said:

in the mean time Support is in full denial mode that there is anything wrong.. so don't expect any fixes soon..

 

unknown.png

Did you really expect, to get a non automated response from them? or that they will actually check the issue? After all this time, your optimism still doesn't back down :D

NCWest Employee #1: Can you check the delay with autohits?

NCWest Employee #2: Hit the NPC once, seemed fine, tell them everything is working as inteded!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Helvie    3
28 minutes ago, Khelida said:

We done some testing in party, and all classes that use any sort of melee attacks are affected: tanks, iss, tyrr, othel etc.
Dont see any impact on wynn or feoh, but i might be wrong.
This totally cocks up the game. I cant barely finish K95 solo on my titan, bcuz basically he doesn't attack at all.
I cant solo on my tank either. In the current state the game is basically unplayable!

This affects wynns as well, my ponies hit very slow.

Share this post


Link to post
Share on other sites
golemka    35
56 minutes ago, Draecke said:

in the mean time Support is in full denial mode that there is anything wrong.. so don't expect any fixes soon..

 

unknown.png

5/10 only.

They didnt suggest to reinstall the game, reinstall directx, check your internet connection or ping their server xD 

Your "optimism" is too much.

Share this post


Link to post
Share on other sites
what3v3r    15

Its at all classes, also other things has been affected too - the respawn of the mobs - you kill something and till it gone and the next one appears takes more than the normal but yeah ncsoft we are all insane thinking that something is wrong. All those people writing on forum and at game, have nothing better to do and one day they woke up and said hey lets all complain about lag. And for one more time gm are missing like the previous time. For once we would appreciate if we had an answer to a problem you did created and not our internet/pcs or whatever. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Cothilian    11

You better fix this ASAP if you want people to continue using the L2store. With 1500 atk speed I do 1 hit per second on my Dreadnought. It's pointless to leave town.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sylwek    1

It feels like its a turn game now, duelist 1500 atk speed and hits 2 times in normal time (1 sec) then it stays for 2 seconds and do nothing.. ?? WTF? It was smooth before the update! Just redo all the steps with auto fighting macro, becouse this is clearly the problem.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Joro    1

Will any GM answer on this topic ? Will this bug be added to known issues ? With my Titan, after the updates, I earn exactly 1/2 in of the experience I had before i hit once and 1 sec delay, hit once and 1 sec delay ... it's a so pointless to farm now .

 @Juji @Hime please reply to some of questions about this issue on forum, thank you !

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
mixa    266
1 hour ago, Cothilian said:

You better fix this ASAP if you want people to continue using the L2store. With 1500 atk speed I do 1 hit per second on my Dreadnought. It's pointless to leave town.

If you have used the L2Store, you'll continue using it, don't worry.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Snook    2

this lag man! fix it ! im trying to xp  and have xp runes, prestige ! this is a mockery!!! i spend my money on this !! 

Share this post


Link to post
Share on other sites
gfa3    0

Lag is still here and standing still as a heroic feature. Even on archer hits this lag exist and seems i need so long to kill some mobs. Lots of people payed to have exp boost supplements and cant use them. If not anything else, just show some courtesy to your clients and fix this thing asap!

Share this post


Link to post
Share on other sites
xsagex    0

the lag still  here i cant exp casue it takes too much time between hitts pls fix it 

Share this post


Link to post
Share on other sites
PreX    1
3 hours ago, Juji said:

We are looking into the latency issues.

thank you.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Dawe    41

Hmm, the lag was gone after the Naia server crashed, but is back now :(

Share this post


Link to post
Share on other sites
Draecke    377

to be very clear: it's not latency but an issue of bad coding at the game servers, something broke with this update or one of the hot fixes they applied

latency suggests there's a network connection problem and that's not the case

Share this post


Link to post
Share on other sites
Draecke    377
Posted (edited)

feedback I got from another player in a pm:

problem was present after they implement the 1st fix for the problem with the SoulShots

i got it after that fix

on my 2nd pc i did not update from the launcher and the game was running normally

so that could be a potential starting point to back track when / where & how this bug got introduced on the game servers

regardless I do hope NC figures this one out fast as I've stopped playing completely until they do and the longer am away the more likely it will be I won't return

Edited by Draecke

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×