Jump to content
FiloSof

Have Error at the Start

Recommended Posts

FiloSof    0

when im run the game im get this error :

Version: EP50_Global,NL_s,V2110409,228
BuildDate: Fri Aug 09 04:10:24 2019

Time: 2019.9.10 12:44:27 [GTick=1,LGTicks=1,Duration=1]
PosCode: 0:0:0
ZoneName: 
OS: Windows 10(64) 10.0 (Build: 9200), Service Pack 0.0
CPU: GenuineIntel         Intel(R) Core(TM) i7-3770K CPU @ 3.50GHz @ 3503 MHz
RAM: 16344MB RAM
CPUInfo: 8,4,8,0
Memory: 106886KB
PrivateMemory: 216228KB
Video: NVIDIA GeForce GTX 980 (3615), DX v4.9r904
Option: 1920x1080__W0_H0A0KPB
Scene: 0_0_0
Stat: 0
Replay: 0_1
WorldRaid: 0_0/0
ClientSocketClosed: 0
NPAuthSocketClosed: 0
Sev: 0_
VideoResources: 0 MB
MAC: 9F-09
LANG: ENGLISH
IME: ???

Error: ReadFile beyond EOF 0+4/0

Protocol: 

History: ULinkerLoad::Serialize <- FUnrealfileSummary<< <- LoadSummary <- ULinkerLoad::Load <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::Load <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- UObject::StaticLoadObject <+ (Engine.Mesh LineageNPCs5.Login_FKamael_m00 NULL) <- APawn::UpdateFirstMeshComponentForClientPawn <- APawn::PostLoad <- UObject::ConditionalPostLoad <+ (LineagePawn Lobby01_Classic.LineagePawn1) <- PostLoadObjects <- UObject::EndLoad <- UObject::StaticLoadObject <+ (Engine.Level None.MyLevel ..\maps\Lobby01_Classic.unr) <- LoadLevel <- UGameEngine::LoadMap <+ MapName=Lobby01 <- LocalMapURL <- UGameEngine::Browse <- UGameEngine::Init <- InitEngine

 

 

 

 

Can any one help me what to do

Share this post


Link to post
Share on other sites
fireoptic    0

is same as mine :-
Version: EP50_Global,NL_s,V2110409,228
BuildDate: Fri Aug 09 09:10:24 2019

Time: 2019.9.11 00:22:34 [GTick=1,LGTicks=1,Duration=1]
PosCode: 0:0:0
ZoneName: 
OS: Windows 10(64) 10.0 (Build: 9200), Service Pack 0.0
CPU: GenuineIntel  Intel(R) Core(TM) i7-7700K CPU @ 4.20GHz @ 4216 MHz
RAM: 16326MB RAM
CPUInfo: 8,4,8,0
Memory: 106886KB
PrivateMemory: 251536KB
Video: NVIDIA GeForce GTX 1070 (3615), DX v4.9r904
Option: 1920x1080__W0_H0A0KPB
Scene: 0_0_0
Stat: 0
Replay: 0_1
WorldRaid: 0_0/0
ClientSocketClosed: 0
NPAuthSocketClosed: 0
Sev: 0_
VideoResources: 0 MB
MAC: 82-B4
LANG: ENGLISH
IME: ???

Error: ReadFile beyond EOF 0+4/0

Protocol: 

History: ULinkerLoad::Serialize <- FUnrealfileSummary<< <- LoadSummary <- ULinkerLoad::Load <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::Load <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- UObject::StaticLoadObject <+ (Engine.Mesh LineageNPCs5.Login_FKamael_m00 NULL) <- APawn::UpdateFirstMeshComponentForClientPawn <- APawn::PostLoad <- UObject::ConditionalPostLoad <+ (LineagePawn Lobby01_Classic.LineagePawn1) <- PostLoadObjects <- UObject::EndLoad <- UObject::StaticLoadObject <+ (Engine.Level None.MyLevel ..\maps\Lobby01_Classic.unr) <- LoadLevel <- UGameEngine::LoadMap <+ MapName=Lobby01 <- LocalMapURL <- UGameEngine::Browse <- UGameEngine::Init <- InitEngine

 

sended to support at August 29, 2019 and they cant fix it then said Solved in my ticket

Share this post


Link to post
Share on other sites
RolanZ    9

(Engine.Mesh LineageNPCs5.Login_FKamael_m00 NULL)

Try in C:\Program Files (x86)\NCSOFT\Lineage II\Animations to remove LineageNPCs5.ukx and repair the game.

Edited by RolanZ

Share this post


Link to post
Share on other sites
fireoptic    0

I deleted the C:\Program Files (x86)\NCSOFT\Lineage II\Animations to remove LineageNPCs5.ukx and repair it same error then i delete it didn't repair new error pop up
 

Error: ReadFile beyond EOF 0+4/0

Protocol: S_CHARACTER_SELECTION_INFO(3407, 1) <= S_LOGIN_RESULT(11, 1) <= C_LOGIN(51, 2) <= S_EX_QUEUETICKET(10, 3) <= S_EX_QUEUETICKET_LOGIN(6, 158) <= C_EX_QUEUETICKET_LOGIN(41, 205) <= S_VERSION_CHECK(28, 206) <= C_VERSION(271, 251)

History: ULinkerLoad::Serialize <- FUnrealfileSummary<< <- LoadSummary <- ULinkerLoad::Load <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- UObject::StaticLoadObject <+ (Engine.Mesh Dwarf.FDwarf_m000_f NULL) <- UMeshComponent::LoadMeshComponent <- UMeshContainer::UpdateFirstMeshComponent <- AActor::UpdateFirstMeshComponent <- User::UpdatePawnMeshContainerByFace <- User::UpdatePawnMeshContainer <- User::SetPawnResourceImpl <- User::SetPawnResource <- NConsoleWnd::PlaceLobbyCharacter <- NConsoleWnd::AddLobbyCharacterInfo <- NConsoleWnd::AddAllLobbyCharacter <- NConsoleWnd::DoCharacterSelectionInfo <- NConsoleWnd::Tick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- CMainLoop::UpdateTheWorld <- MainLoop
 

Share this post


Link to post
Share on other sites
fireoptic    0

wow it work thanks alot means you have to remove both file form C:\Program Files (x86)\NCSOFT\Lineage II\Animations (LineageNPCs5.ukx and Dwarf.ukx) thanks alot

Edited by fireoptic

Share this post


Link to post
Share on other sites
SAT    0
On 11/9/2019 at 1:48 PM, fireoptic said:

wow it work thanks alot means you have to remove both file form C:\Program Files (x86)\NCSOFT\Lineage II\Animations (LineageNPCs5.ukx and Dwarf.ukx) thanks alot

 

On 11/9/2019 at 12:08 PM, RolanZ said:

once remove in file Dwarf.ukx

Hi guys,

 

I got the same error as “fireoptic”, so that I have to open the folder “LineageII\Animations” then I remove those files “LineageNPCs5.ukx” and “Dwarf.ukx”. Then I open the “NCSOFT launcher” and click on “repair” button. Please correct if i am wrong.

 

Thank you

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×