magir Posted September 28, 2018 Share Posted September 28, 2018 Witam all, na jakim serwerze zaczynacie grę, giran czy island? Będzie jakaś róznica miedzy tymi serwerami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WadasT Posted September 28, 2018 Share Posted September 28, 2018 Giram. Może będzie odrobinę mniej popularny, aczkolwiek to server nastawiony na społeczność EU i eventy/castle siege będą o normalnej porze a nie w nocy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feksiu Posted September 28, 2018 Share Posted September 28, 2018 Jakiś polski klan się wybiera? czytaj więcej niż 20 ludzi Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrzypek Posted September 28, 2018 Share Posted September 28, 2018 Również ide na serwer Giran ale PL klanów na forum nie widać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferimeth Posted September 28, 2018 Share Posted September 28, 2018 skratta du flora du! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kormor Posted October 1, 2018 Share Posted October 1, 2018 Witam serdecznie Na pewno też zajrzę na Giran, skoro ma być dedykowany bardziej dla europy (zresztą ciekawe czy kiedyś powstanie typowy europejski server) Mam takie pytanie, nie umiałem się doczytać, czy można już pobrać od nich classica? Czy wiadomo w jakich godzinach ruszy server? Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcysiek Posted October 1, 2018 Share Posted October 1, 2018 49 minutes ago, Kormor said: Witam serdecznie Na pewno też zajrzę na Giran, skoro ma być dedykowany bardziej dla europy (zresztą ciekawe czy kiedyś powstanie typowy europejski server) Mam takie pytanie, nie umiałem się doczytać, czy można już pobrać od nich classica? Czy wiadomo w jakich godzinach ruszy server? Też Giran. Europejski server raczej prędko nie powstanie z racji tego, że licencje na działalność w Europie posiada rosyjska Innova (4game), w związku z czym server dedykowany dla graczy z Europy (Giran GMT+1) jest zlokalizowany w USA. Klienta możesz już pobrać, a w dniu uruchomienia serverów będzie do pobrania dodatkowa aktualizacja (podobno około 2 GB), po której w kliencie pojawią się 2 servery Classic (Giran i Talking Island). Nie wiadomo póki co w jakich godzinach ruszą servery. Link to comment Share on other sites More sharing options...
magir Posted October 1, 2018 Author Share Posted October 1, 2018 więc do zobaczenia w środę na Giran :), chyba zacznę od robienia spoilera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szprot Posted October 1, 2018 Share Posted October 1, 2018 szukam ekipy/cp, moge grac czymkolwiek, ee,sws,wc itp najchetniej wc/jakis mag/ee Link to comment Share on other sites More sharing options...
paqs Posted October 1, 2018 Share Posted October 1, 2018 (edited) Może mnie ktoś naprowadzić: 1. Gdzie widzicie podgląd tych serwerów, które będą. 2. Idę z kilkoma znajomymi i nie wiem co lepsze wg was: Łuk/mag/dagger Edited October 1, 2018 by paqs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kormor Posted October 1, 2018 Share Posted October 1, 2018 Na tych serverach innovy L2Classic grałem łukiem ciekawie się grało ale magowie wybili się na 2x wieksze lvl, pomimo tego że grałem po 10-12h więc tym razem chyba zrobie maga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovval Posted October 1, 2018 Share Posted October 1, 2018 Forteca uderza na server Giran . Pare miejsc jeszcze jest . Chetnych zapraszamy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paqs Posted October 1, 2018 Share Posted October 1, 2018 Jakich klas potrzebujecie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovval Posted October 1, 2018 Share Posted October 1, 2018 hmmm suport zawsze w cenie . ludzie ciezko sie decyduja wiec pewnie jutro bedzie all wiadomo , ale wiekszosc to mele . zapraszamy na ts : undgamers.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
magir Posted October 1, 2018 Author Share Posted October 1, 2018 6 hours ago, paqs said: Może mnie ktoś naprowadzić: 1. Gdzie widzicie podgląd tych serwerów, które będą. 2. Idę z kilkoma znajomymi i nie wiem co lepsze wg was: Łuk/mag/dagger nie ma podglądu, pojawią się w dniu startu classica na liście serwerów, jak się zalogujesz do gry. Magów ruscy znerfili w którejś aktualizacji wiec tu już może być tak że magowie nie będą tacy mocni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimsby Posted October 1, 2018 Share Posted October 1, 2018 ja tam robie spoila i crafta a potem dopiero sie zobaczy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kormor Posted October 2, 2018 Share Posted October 2, 2018 12 hours ago, magir said: Magów ruscy znerfili w którejś aktualizacji wiec tu już może być tak że magowie nie będą tacy mocni. A czy mógłbyś przybliżyć troszkę? Czy mamy pewność ze u NCfost też będą znerfieni ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kormor Posted October 2, 2018 Share Posted October 2, 2018 Czy to prawda że na tym serverze ludzie nie będą sie wydrapiać przez moba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cnotek Posted October 2, 2018 Share Posted October 2, 2018 Proszę o PM jeżeli ktoś będzie zakładał Polski klan. Jestem aktywny w godzinach wieczornych. Nick w grze: Cnotek (TH+PP) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samowar Posted October 2, 2018 Share Posted October 2, 2018 Siemanko jacys polacy na TI sie wybjeraja ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cnotek Posted October 2, 2018 Share Posted October 2, 2018 raczej dla nas lepszym serwerem będzie Giran, przez timezone serwera. Więc ja osobiście Giran Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atsikuri Posted October 2, 2018 Share Posted October 2, 2018 Witam, Ja również będę aktywny wieczorami. Jeśli powstanie jakiś polski klan, lub znacie jakiś godny polecenia, anglojęzyczny, dajcie znać! Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ci3mny Posted October 3, 2018 Share Posted October 3, 2018 Witam, Ja będę grał ES, serwer Giran, nick: Ci3mny. Z miła chęcią przyłącze się do jakiejś ekipy. Preferowany czas gry to wieczory. Grałem z 10 lat temu na C4/Interlude. Wracam do wspomnień Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fujiwar Posted October 3, 2018 Share Posted October 3, 2018 Witam. Jak ktoś szuka ekipy do wspólnej gry zapraszam na discord gdzie razem gramy zbieramy party oraz do rozmów podczas długiego expienia:) https://discord.gg/rJr9h6G Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovv Posted October 3, 2018 Share Posted October 3, 2018 Forteca zaprasza, zostalo pare slotow. FB Oficjalna strona grupy https://www.facebook.com/fortecaorgpl/ FB Grupa zamknieta: https://www.facebook.com/groups/f0rteca/ FB messenger : https://m.me/join/AbYLMbPGrajAfoA0 TS : Undgamers.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts