ONDRE-CZ Posted September 28, 2018 Share Posted September 28, 2018 (edited) Rozhodli jsme se že založíme CZ/SK klan HeadHunters pro pohodové hráče, žádný tryhard.. Většina dnešních hráčů má rodiny a pracuje na směny takže play time bude různý.. Kdo bude online napíše a dostane PT !! V klan chatu vždy dostane odpověď.. Vítáme hráče zkušené i začátečníky kdokoliv by měl zájem pište sem pod příspěvek nick a class.. Přidejte se na: https://discord.gg/77C5mMv , https://www.facebook.com/groups/1697792533681354/ nebo mi klidně napište zprávu. Edited September 30, 2018 by ONDRE-CZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
juk7 Posted September 29, 2018 Share Posted September 29, 2018 Ahoj, s kamarádem plánujeme tady hrát a taky máme rodiny, takže budeme hrát převážně večer... Takže se asi k vám přidáme, pokud to bude možný ;-) L2 už jsme par krát hrály a naposledy i classic na L2zaken. ještě nemáme na 100% jasné co pojedeme... ale díky tomu, že je to offic rate 1x, tak jsem přemýšlely nad summonery ... z důvodu, že nejsou náročné na equip... Ale ještě nevíme. BWT ... a kolik vás je? a jaké chary pojedete vy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maca Posted September 29, 2018 Share Posted September 29, 2018 (edited) Ahoj, rad se pridam. Nick: Maca Classes: Main: Necromancer Alts: some Dwarf, Elven Elder Edited September 29, 2018 by Maca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genadio Posted September 30, 2018 Share Posted September 30, 2018 (edited) Ahoj, zakládáme také CZ/SK klan, v budoucnu se těším na alianci pokud bude zájem teda. Nebo pokud by jste měli plno, může jít někdo kdo se nevlezl k nám. Edited September 30, 2018 by Genadio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Firstman Posted September 30, 2018 Share Posted September 30, 2018 (edited) Ahoj, pokud by to bylo možné, moc rád bych se k vám přidal. Pracuji na směny a hraji převážně také večer. Přecházím z LIVE verze. Nick: Firstman Class: Gladiator + PP (buff pet) Moc děkuju. Edited September 30, 2018 by Firstman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gernatcher Posted October 2, 2018 Share Posted October 2, 2018 Ahoj, taky bych se přidal. Zvažoval jsem jet buď warlorda na mass exp pro skupinu nebo SWS jako support. Případně jsem i ochoten jet něco jiného... Dej vědět nick: Gernatcher lokace: Ostrava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nyrmik Posted October 4, 2018 Share Posted October 4, 2018 Ahoj, rád bych se přidal. Momentálně jsem rozjel postavu Sberacka spoiler. Maina jsem ještě neřešil, to až časem. Díky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midnighy Posted October 5, 2018 Share Posted October 5, 2018 Ahoj, ak mate este volno tiez by som rad pridal. Mam rozbehnuteho PR (teda raz to bude PR :D), buffpeta nemam, radsej by som potiahol realneho kolegu Hram kazdy vecer plus vikend. Ingame nick: Naelyn Diky. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkogulSvK Posted October 5, 2018 Share Posted October 5, 2018 Cau mozem sa pridat ? mam buduceho Warcrayera Nick: Ysmael Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lupen Posted October 6, 2018 Share Posted October 6, 2018 Ahoj, také bych se rád přidal... zatím DE mystic, jestli pojedu sumonera nebo nuka ještě nevím. nick: Skaduwee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gernatcher Posted October 6, 2018 Share Posted October 6, 2018 Noooo tak upřímně? Hardcore exp, nejsou adeny pomalu ani na shoty, natož na to koupit nějaký equip, no chance Low rate XP, ale high rate umírání? -9% za smrt? Jako fakt? Co to kurvaje za nastavení? Tuším že na lvl 30 bude všeci ještě v průměrném no grade a když umřou, tak to budou expit dvě hodiny nazpět... pánové a dáme, to je nějaká sračka teda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanley Posted October 6, 2018 Share Posted October 6, 2018 (edited) Celý systém adena / drop / spoil je špatně, odhadem 0,25x Pokud to neopraví / změní, nemá to budoucnost. Víkend člověk dá z nostalgie, to je vše. Edited October 6, 2018 by Stanley Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrpel Posted October 7, 2018 Share Posted October 7, 2018 Ahoj lidi, taky bych se rád připojil. Pojedu nejspis SWS. Nick: Sarella Díky Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts