Jump to content

CZ/SK Klan server Giran


ONDRE-CZ

Recommended Posts

Rozhodli jsme se že založíme CZ/SK klan HeadHunters pro pohodové hráče, žádný tryhard.. Většina dnešních hráčů má rodiny a pracuje na směny takže play time bude různý.. Kdo bude online napíše a dostane PT !! V klan chatu vždy dostane odpověď.. Vítáme hráče zkušené i začátečníky kdokoliv by měl zájem pište sem pod příspěvek nick a class.. Přidejte se na: https://discord.gg/77C5mMv , https://www.facebook.com/groups/1697792533681354/ nebo mi klidně napište zprávu. ;)

Link to comment
Share on other sites

Ahoj, 

s kamarádem plánujeme tady hrát a taky máme rodiny, takže budeme hrát převážně večer... Takže se asi k vám přidáme, pokud to bude možný ;-) L2 už jsme par krát hrály a naposledy i classic na L2zaken.

ještě nemáme na 100% jasné co pojedeme... ale díky tomu, že je to offic rate 1x, tak jsem přemýšlely nad summonery ... z důvodu, že nejsou náročné na equip... Ale ještě nevíme.

BWT ... a kolik vás je? a jaké chary pojedete vy?

 

Link to comment
Share on other sites

Noooo tak upřímně? Hardcore exp, nejsou adeny pomalu ani na shoty, natož na to koupit nějaký equip, no chance :o Low rate XP, ale high rate umírání? -9% za smrt? Jako fakt? Co to kurvaje za nastavení? Tuším že na lvl 30 bude všeci ještě v průměrném no grade a když umřou, tak to budou expit dvě hodiny nazpět... pánové a dáme, to je nějaká sračka teda :o 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...