Jump to content
Forums

ge3kc0de_dib

Adventurers
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Láttam már néhány magyart, de a szintem még nincs meg, hogy írjak nekik. Meg próbálkozom, akkor a Naia-n. Köszi a segítséget.
 2. Hi!Is there any Hungarian clan, where can join new players? (played L2 before, but skipped some year)ThanksMagyar klán vagy csapatot keresek. Régebben sokat játszottam és most pár év kihagyás után visszatérnék.
 3. Szia! Lindvior -ig játszottam a Chronos és később a Naia szerveren. Akkor egy nem túl komoly társaság volt akik együtt mentünk. Most is valami hasonlót keresnék. Nem vagyok Hardcore gamer. Családom, gyerekem van és melózok. Hétköznap esténként 1-2 óra és hétvégén valamivel több amit a játékra fordítok. Facebook csoportba írták, hogy Naia-n van jelentősebb magyar létszám ezért tegnap ott kezdtem egy karit, de még csak Lvl 51-es, semmi extra. Szívesen megyek bármelyik szerverre ahol van élet Dreadnought, Cardinal, Storm Screamer, Titan, Spectral Dancer class-ok amikkel az évek so
 4. Hi! Is there any Hungarian clan, where can join new players? (played L2 before, but skipped some year) Thanks Magyar klán vagy csapatot keresek. Régebben sokat játszottam és most pár év kihagyás után visszatérnék.
 5. off: Is there any Hungarian clan, where can join new players? (played L2 before, but skipped some year) Thanks
×
×
 • Create New...