eaxiczech Posted November 6, 2018 Share Posted November 6, 2018 Hi, Sorry for not speaking English Zdravím, je na Adenu nějaký aktivní klan pro Čechy a Slováky? S pár kamarády jsme tam teď začali hrát. Jsme teprve kolem lvlu 20, ale radi bychom se připojili k nějakému klanu. Všichni jsme kdysi hrávali na C4 Takze trochu ve hře zběhli jsme. Nejsme žádní blázni, kteří u toho sedí min. 10h denně. Všichni chodíme do zaměstnání a máme rodiny, ale dokážeme si najít i čas pro hraní tak kdyby o nás měl někdo zájem tak mi tu nechte nějaký kontakt. P.S. Discord je samozřejmostí. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stiX Posted November 9, 2018 Share Posted November 9, 2018 Zdravím, máte ještě místo v partě? Taky právě začínám na Adenu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Garak Posted November 9, 2018 Share Posted November 9, 2018 Taky jsem na Adenu. Zkoušel jsem Giran, ale ty čekací doby, ne díky Jeden klan jsem našel v seznamu, Knoflikare, ale momentalne maji plno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stiX Posted November 14, 2018 Share Posted November 14, 2018 No kdyby měl někdo zájem hraji clerica (21lvl) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.